Vad vi gör

Starta din egna online business, utan erfarenhet, eller startkapital.

Vi hjälper dig att hamna på rätt bana i branschen och fungerar som en högra hand under uppstartsprocessen mot att så småningom bli ditt eget företags egna chef. Genom vår metod NPR (Nisch Problem Resultat) går vi igenom med hur du startar din alldeles egna onlinebusiness och guidar dig därifrån.

Vad gör min online business? 

Tillsammans kommer vi fram till en affärsidé som passar dig personligen (nisch), vidare undersöker vi vilka problem som din nisch upplever på en daglig basis (problem) för att sedan hjälpas åt att hitta svaret på vad för tjänst din nisch behöver och vill köpa (lösning). Sammanfattningsvis skulle man kunna säga att vi hjälper dig baka brödet: från ax till limpa.

Det betyder alltså du startar ett helt eget företag med dina egna kunder!

Programmet är skapat för dig som:

  • Är anställd på en arbetsplats där du arbetar nio till fem men önskar annat, till exempel bli ha möjligheten att arbeta varsomhelst ifrån eller bli mer ekonomiskt rörlig
  • Är student som inte vill följa normen som säger åt en att ta första, bästa jobb efter avslutad utbildning
  • Vill vara entreprenör men ännu inte funnit din nisch (vilket vi ser till att hjälpa dig med!)

Hur fungerar det?

Använd vår formula: NPR = Nisch ➝ Problem ➝ Resultat

Genom att använda vår NPR model så kommer du att hitta en nisch som intresserar dig och som kan bli dina första kunder. Därifrån hjälper vi dig att ta fram en tjänst för att hjälpa din nisch lösa deras problem och därifrån så får du din första betalande kund. Vi har studenter som har startat eget i alla olika nischer. Vi har studenter som t.ex hjälper företag med marknadsföring på sociala medier, studenter som hjälper föräldrar med hur man hanterar skiljsmässor bättre, studenter som hjälper människor med sömnproblem. Vi har en beprövad process för att ta reda på vad människor i en specifik nisch vill ha och sedan ge det till dem, oavsett dina färdigheter eller tidigare erfarenhet. Vi måste först välja en nisch, hitta ett smärtsamt problem och sedan arbeta igenom processen. I rätt skede så kommer vi att se om du har de färdigheter som krävs för att lösa problemet åt din nisch och om du inte har det har vi en process för att snabbt hjälpa dig förvärva dessa färdigheter. 

Hur fort får jag min första kund?

Det är individuellt och beror på hur snabbt du arbetar dig igenom träningsprogrammet. En del får sina första kunder och börjar således att tjäna pengar inom de första veckorna, andra jobbar sig långsamt igenom det och då det tar lite längre tid.

Behöver man ha tidigare erfarenhet för att lyckas med programmet?

Nej, du behöver ingen tidigare erfarenhet för att lyckas med programmet. Många av våra toppstudenter som numera driver eget på heltid har ingen tidigare arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning.

Vad väljer jag för nisch?

Det finns inget facit. Vi ser till dina erfarenheter och intressen och utgår från det. Oavsett vilken nisch du landar i kommer det att gynna just dig och din business.Vi har en fullständig process för detta. Vi har studenter från hundratals olika nischer och branscher. Från bokföring till marknadsföring till ledarskapscoaching till snickare, så oavsett vilken nisch du är i kommer programmet att fungera för dig.

Har jag tid för detta? Jag pluggar/jobbar heltid?

Ja, om du tar dig tiden. Vårt program är skapat för att hinnas med i en vardag där andra saker också upptar tid. Du skapar ditt eget schema och betar av det i din egen takt. Det enda som är live är coachingsamtalen vi erbjuder men dessa kan du arkivera och kolla i kapp vid tillfälle.

Vill du starta & växa din onine business?

Ta vårt quiz och se om du har vad som krävs

Sobusiness.com är utbildningen för dig som på egen hand vill starta, skapa och göra succé med ett onlinebaserat företag. Din framtid börjar här.

E-post: support@sobusiness.com

Birger Jarlsgatan 18
114 34 Stockholm
Stockholms län

Copyright © 2020 Sobusiness.com